Over ons

Moventis is ontstaan uit Psychologenpraktijk Parkstad, opgericht in 2012. We zijn in korte tijd uitgegroeid tot méér dan een psychologenpraktijk vandaar de nieuwe naam Moventis. We willen vooruit, clienten in beweging brengen naar meer grip op hun toekomst. Moventis is een samenwerkingsverband van vijf ondernemers namelijk; Moventis Kiona Boersma, Moventis Wilma Prins, Barrier Wendy Opdam, Zelfredzaam met Regie Nadine Bastings en Vivarobegeleiding Myrthe den Doop.

Het team bestaat uit:

Kiona Boersma

Kiona Boersma

Ik studeerde in 2000 af als Geestelijke Gezondheidskundige aan de Universiteit Maastricht. Kort daarna ben ik aan het werk gegaan binnen de eerstelijns psychologische zorg. Ondertussen heb ik de Hogere Kaderopleiding Pedagogiek afgerond om zo meer thuis te raken in de zorg rondom kinderen en jeugdigen. Inmiddels heb ik ruim tien jaar ervaring binnen de eerste en tweedelijns zorg, gericht op kinderen en volwassenen.

In 2012 heb ik mijn registratie als Gezondheidszorgpsycholoog behaald en ben ik gestart met Psychologenpraktijk Parkstad.

De laatste jaren heb ik mij vooral bezig gehouden met psychische problemen rondom de zwangerschap, beginnend ouderschap, problemen in de babytijd en EMDR.

k.boersma@moventis-zorg.nl
GZ-psycholoog
Psycholoog NIP
Kinder- en jeugdpsycholoog NIP
 

Logo Kiona Boersma

 

Wilma Prins

Wilma Prins

In 2000, na een kleine 25 jaar gewerkt te hebben in de zorg aan mensen met een lichte verstandelijke beperking, ging ik orthopedagogiek studeren aan de VU in Amsterdam. In 2004 studeerde ik af. Kort na mijn afstuderen ben ik aan het werk gegaan in de tweedelijns psychologische zorg. Naast mijn werk volgde ik een tweejarige opleiding tot contextuele hulpverlener waarbinnen relationele verbondenheid en persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Ik heb me bekwaamd in Een taal Erbij; beeldcommunicatie en nonverbale communicatie. Daarnaast volgde ik een training Mindfullness, een workshop familieopstellingen en deed ik de opleiding EMDR.

Inmiddels heb ik een kleine tien jaar ervaring binnen de eerste lijnszorg en de tweede lijnszorg, gericht op kinderen. In 2012 heb ik mijn registratie als gezondheidszorgpsycholoog gehaald.

w.prins@moventis-zorg.nl
GZ-psycholoog
Psycholoog NIP
Kinder- en jeugdpsycholoog NIP
 

Logo Wilma Prins